Indlæser...

Diamond Reserve White Rum FL 70

Varenummer
689653
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

179,00 kr.

Beskrivelse

Diamond Reserve White Rum er en hvid rom, der tilbyder en ren og let spiritusoplevelse. Den er ideel til cocktails og mixerdrinks, hvor du ønsker at bevare de andre smagsingredienser, du bruger. Her er nogle af de vigtigste træk ved Diamond Reserve White Rum FL 70:


1. Hvid Rom: Hvid rom er kendetegnet ved sin klare farve, da den ikke har gennemgået den samme lagringsproces som mørkere rom. Dette giver den en mere neutral farve og en mildere smag.


2. Alsider og Nydelse: Diamond Reserve White Rum er alsidig og kan bruges i en række forskellige cocktails som Mojito, Daiquiri og Piña Colada. Den er også egnet til at blive brugt som en base for dine egne drinks.


3. Ren Smag: Denne type rom er normalt kendt for sin lette og renere smagsprofil, hvilket gør den til et populært valg for dem, der ønsker at fremhæve andre ingredienser i deres drinks.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver en passende mængde til hjemmebrug og til at eksperimentere med forskellige cocktailopskrifter.


5. Anvendelsesmuligheder: Diamond Reserve White Rum er velegnet til både amatør- og professionelle bartendere og kan bruges i en bred vifte af cocktails og mixerdrinks.


Diamond Reserve White Rum FL 70 (700 ml) er en alsidig spiritus, der er ideel til at skabe friske og velsmagende cocktails. Den milde smag gør den til en fremragende base for forskellige drinks, og dens klare farve giver dig mulighed for at eksperimentere med forskellige ingredienser og garniture. Denne hvid rom er en praktisk tilføjelse til din hjemmebar og kan bruges til at imødekomme en række smagspræferencer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna