Indlæser...

Diamond Reserve Spiced Rum FL 70

Varenummer
689654
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

179,00 kr.

Beskrivelse

Diamond Reserve Spiced Rum FL 70 - En Skat fra Det Karibiske Hav


Dyk ned i den fortryllende verden af tropiske aromaer og krydret varme med Diamond Reserve Spiced Rum FL 70. Denne bemærkelsesværdige rom er en hyldest til de karibiske øers rige tradition for romproduktion og leverer en smagsoplevelse, der er fyldt med kompleksitet og karakter.


Smagsprofil:


Krydret Varme: Diamond Reserve Spiced Rum er kendt for sin forførende krydrede karakter. Den tilbyder en dyb, varm og fyldig smag med noter af kanel, nelliker, vanilje og en antydning af eksotiske krydderier, der skaber en harmonisk og fascinerende smagsoplevelse.

Kvalitet og Håndværk:


Dette er en rom, der er skabt med omhu og dedikation til at levere den højeste kvalitet. Den er fremstillet ved hjælp af nøje udvalgte ingredienser og traditionelle produktionsmetoder, hvilket resulterer i en udsøgt romoplevelse.

Serveringsmuligheder:


Nyd Diamond Reserve Spiced Rum FL 70 på klipperne eller over is for at fremhæve dens rige smagsprofil.

Brug den som en nøgleingrediens i eksotiske cocktails som Dark and Stormy eller spændende tiki-drikke.

Del den med venner og familie ved særlige lejligheder eller som en måde at bringe karibisk atmosfære til enhver sammenkomst.

Elegant Flaske:


Rommen er præsenteret i en smukt designede flaske, der udstråler elegance og klasse. Den er ideel som en præsentabel gave eller som en værdifuld tilføjelse til din barskab.

Diamond Reserve Spiced Rum FL 70 er en skat fra det karibiske hav, der inviterer dig til at opleve det eksotiske og fortryllende univers af krydret rom. Uanset om du er en rumentusiast eller søger en smagsoplevelse ud over det sædvanlige, vil denne rom tage dig med på en uforglemmelig smagsrejse. Så hæld op, lad krydderierne danse på din tunge, og skål for Diamond Reserve Spiced Rum FL 70!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna