Indlæser...

Diamond Reserve Gold Rum FL 70

Varenummer
689656
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

179,00 kr.

Beskrivelse

Diamond Reserve Gold Rum er en gylden rom, der tilbyder en varmere og mere afrundet smagsoplevelse end hvid rom. Den er ideel til at nyde alene eller i en række cocktails, hvor du ønsker at tilføje en rigere smag. Her er nogle af de vigtigste træk ved Diamond Reserve Gold Rum FL 70:


1. Gylden Rom: Gylden rom er kendetegnet ved sin lette gyldne farve, som den opnår gennem en kortere lagringsproces end mørkere rom. Denne proces giver den stadig en smagsmæssig kompleksitet, men med en lysere farve.


2. Alsider og Nydelse: Diamond Reserve Gold Rum kan nydes på flere måder. Den kan serveres alene ved stuetemperatur for at opleve dens smagsfulde nuancer eller bruges som en base for cocktails som Rum Punch eller Mai Tai.


3. Rigere Smag: Denne type rom er kendt for sin rigere smagsprofil med noter af karamel, vanilje og lette krydderier. Den er velegnet til dem, der sætter pris på en fyldigere romoplevelse.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver en passende mængde til hjemmebrug og til at eksperimentere med forskellige cocktailopskrifter.


5. Anvendelsesmuligheder: Diamond Reserve Gold Rum er velegnet til både amatør- og professionelle bartendere og kan bruges i en bred vifte af cocktails og mixerdrinks.


Diamond Reserve Gold Rum FL 70 (700 ml) er en alsidig spiritus, der giver dig mulighed for at udforske den rigere og mere smagfulde side af romverdenen. Den gyldne farve og de komplekse smagsnoter gør den til et populært valg for dem, der ønsker at tilføje dybde og karakter til deres cocktails eller blot nyde en god rom på rocks. Denne gyldne rom er en værdifuld tilføjelse til din hjemmebar og passer godt til forskellige lejligheder og smagspræferencer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna