Indlæser...

Diamond Reserve Coconut Rum FL 70

Varenummer
689655
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

219,00 kr.

Beskrivelse

Diamond Reserve Coconut Rum er en eksotisk romvariant, der er kendetegnet ved sin intense kokosnøddesmag og tropiske karakter. Denne rom er ideel til at tilføje en behagelig sødme og et strejf af ø tropisk smag til cocktails og mixdrinks. Her er nogle af de vigtigste træk ved Diamond Reserve Coconut Rum FL 70:


1. Kokosnøddearoma: Denne rom er aromatiseret med naturlig kokosnøddearoma, der giver den en karakteristisk smag og aroma af frisk kokosnød.


2. Alsider og Nydelse: Diamond Reserve Coconut Rum kan nydes i forskellige cocktailkreationer, herunder klassikere som Piña Colada, Coconut Daiquiri eller Creamsicle. Den kan også serveres over is for en forfriskende og sød nippeoplevelse.


3. Tropisk og Sød: Denne rom har en sød og tropisk smagprofil med noter af kokosnød, vanilje og undertoner af let krydderi. Den er ideel for dem, der elsker en smagsfuld og sød spiritus.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver en passende mængde til at eksperimentere med forskellige cocktailopskrifter eller oprette dine egne kokosnødde-infunderede drinks.


5. Anvendelsesmuligheder: Diamond Reserve Coconut Rum er velegnet til at tilføje en unik smag til forskellige cocktails og mixdrinks. Den kan også bruges i desserter eller som ingrediens i eksotiske retter.


Diamond Reserve Coconut Rum FL 70 (700 ml) er en underholdende og smagsfuld spiritus, der bringer den tropiske følelse direkte til dine cocktails og drinks. Den naturlige kokosnøddearoma gør den til et populært valg for dem, der ønsker at tilføje en behagelig sødme og en forfriskende smag til deres drikkevarer. Denne kokosnødderom er et must-have for sommerfester og tropiske temaarrangementer.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna