Indlæser...

Destino termokande, rustfrit stål/sort, 1,5 ltr.

Varenummer
691812
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

369,00 kr.

Beskrivelse

Destino Termo-/Serveringskande i rustfrit stål er den perfekte løsning til at holde dine varme drikke varme og serveringsklare i længere tid. Her er nogle af de bemærkelsesværdige træk ved denne kande:


Elegant design: Kanden har en elegant og tidløs design, der passer perfekt til enhver lejlighed, hvad enten det er en formel middag, en hyggelig brunch eller en afslappet eftermiddagste.


Rustfrit stål konstruktion: Kanden er normalt fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, hvilket giver den holdbarhed og en moderne æstetik. Rustfrit stål er også kendt for at være modstandsdygtigt over for korrosion og let at rengøre.


Termoisoleret: Destino Termo-/Serveringskande er termoisoleret, hvilket betyder, at den kan bevare temperaturen af dine varme drikke i flere timer. Dette er ideelt til at holde kaffe, te eller andre drikkevarer varme, så dine gæster altid kan nyde dem ved den rette temperatur.


Stor kapacitet: Med en kapacitet på 1 liter kan kanden rumme nok drikke til at servere flere gæster eller holde dig forsynet med din yndlingsdrik hele dagen.


Drypfri hælde: Kanden er normalt udstyret med en drypfri hællesystem, der forhindrer dryp eller spild, hvilket holder din bordplade ren.


Praktisk håndtag og låg: Den ergonomiske håndtag og det tætsluttende låg gør det nemt at hælde drikkevarer uden besvær og hjælper med at bevare temperaturen.


Længere bevarelse af varme: Takket være termoisoleringen kan denne kande opretholde den ønskede temperatur i længere tid, hvilket giver dig mulighed for at nyde din yndlingsdrik i dit eget tempo.


Destino Termo-/Serveringskande i rustfrit stål er en stilfuld og funktionel tilføjelse til dit køkken eller spisestue. Den giver dig mulighed for at servere varme drikke med lethed og bekvemmelighed, og den er ideel til enhver sammenkomst eller blot til at nyde en rolig stund med din yndlingsdrik.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna