Indlæser...

DESSERTSKE CHIPPENDALE 17,1 CM LANG

Varenummer
9849
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

35,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/12 stk.: 29,00 kr. . Spar 17%

Beskrivelse

Delikat og fin Chippendale dessertske

Hvis man ikke går så meget op i interiør og de ting man bruger i køkkenet vil man ofte opleve, at man ikke har bestik når man skal servere dessert. Det behøver ikke i sig selv være et problem, men hvis man ønsker at give et godt indtryk så bør man dog sørge for, at man også har bestik til desserten. Med en Chippendale dessertske viser du, at du har stil nok til ikke bare at have skeer til desserten, men endda have en type, som er rigtig pæn og som pynter meget fint på dessertbordet. Uanset om det er en dejlig lagkage du skal servere eller om det er en chokolademousse eller måske creme brulet så vil den passe rigtig godt til formålet. Dessertskeen måler i alt 17,1 cm og den har et solidt og massivt skaft.
 
Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 17,1 cm
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna