Indlæser...

De Buyer rektangel flexform, 20 huller, 9,7 x 4,8 cm

Varenummer
673558
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

669,00 kr.

Beskrivelse

Præsenterer De Buyer rektangel flexform fra Silikomart med 20 huller, der måler 9,7 x 4,8 cm hver. Denne fleksible form er fremstillet af højkvalitets fødevaregodkendt silikone og produceret i Italien. Den er en del af Silikomarts professionelle serie og er designet til at kunne bruges igen og igen.


Den alsidige form er perfekt til at lave is, mousse, chokolade og kage. Den tåler temperaturer fra -60°C til +230°C, hvilket gør den ideel til både frysning og bagning. Den fleksible silikone gør det let at frigøre indholdet fra formen uden besvær.


De Buyer rektangel flexform er også sikker til brug i mikrobølgeovnen og kan nemt rengøres i opvaskemaskinen. Formen har en sort farve og måler 53 cm i bredden og 32 cm i dybden.


Uanset om du er professionel konditor eller entusiastisk hjemmebager, vil denne silikoneform fra Silikomart gøre det nemt og bekvemt at skabe smukke og lækre kreationer i dit køkken.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna