Indlæser...

Dash flaske, cylinder - 100ml

Varenummer
9900
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

115,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 99,00 kr. . Spar 14%

Beskrivelse

Smuk dash flaske til alsidigt brug

Skal man have en dash flaske så kan man overveje at købe denne type som er en standard form og som gør lige præcis det job, som en dashflaske skal gøre. Flasken er lavet af glas og så har den en cylindrisk form og er naturligvis massiv. Størrelsen på den lille dashflaske er 11 cm og diameteren er 5,5 cm. Du kan bruge den til mange forskellige ting, lige fra sirup og bittersirup til likører og olier. Meget ofte stiller man to dashflasker på bordet på restauranten, hvor man har olie i den ene og balsamico eddike i den anden. Herefter kan gæsterne blande de to således, at de får den helt rette smag de ønsker i deres salat eller andet mad. Uanset hvad så vil du helt sikkert finde noget at bruge denne dashflaske til da den er så god og pæn.
 
 Højde: 11 cm Diameter: 5,5cm Mouth diameter: 1,5cm Kapacitet: 100ml Vægt helt: 205 g Materiale: støbt glas Valgte tilbehør: Dash skænkeprop lavet af forkromet plast og kork
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna