Indlæser...

Dash flaske, art deco - 200ml

Varenummer
9795
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

115,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/3 stk.: 105,00 kr. . Spar 9%

Beskrivelse

Lækker dash flaske i art deco stil

En dash flaske er meget ofte noget, som man har stående fremme på bordene i restauranter, så derfor er det klart, at man bør sørge for, at det er nogle pæne flasker man har. Denne dash flaske er pæn og også meget smart, og den er karakteristisk med sin firkantede form. Den er 15 cm høj og så har den en diameter på 6 cm. Uanset om du vil have olie i eller for eksempel balsamico eddike, så vil den passe fint til formålet. Du kan også købe to af dash flaskerne og på den måde vil du have en til begge dele. Bunden på dash flasken er massiv, og noget, som er kendetegnende for flasken er, at den har en særlig art deco stil, hvilket er meget moderne for tiden.
Denne store beslaglagte, men robuste dashflaske er lavet af støbt glas og er firkantet og massivt. Den har en størrelse på 15cm og har en diameter på 6cm. Desuden rummer det op til 200 ml bittersirup, sirupper, likører og olie et ali .. Munddiameteren har en størrelse på 1,8 cm og flaskehalsen er kort. Flasken har en massiv bund. Prisen inkluderer et udvalgte tilbehør: en dash flaskehældning lavet af forkromet plast med en højde på 5,5 cm og en diameter på 1,7 cm. Denne dyad hjælper dig og leder dig gennem det almindelige daglige arbejde, fordi det er meget stabilt. Højde: 15cm Diameter: 6cm Mund diameter: 1,8cm Kapacitet: 200ml Vægt helt: 350g Materiale: støbt glas Udvalgte tilbehør: dash flaskehældning lavet af forkromet plast og kork
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna