Indlæser...

Dåseåbner Strongboy 2 ZYLISS® 29,5x10x4cm

Varenummer
689574
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

169,00 kr.

Beskrivelse

ZYLISS® StrongBoy 2 Dåseåbner - Den Ultimative Løsning til Besværlige Skruelåg

Med ZYLISS® StrongBoy 2 Dåseåbner kan du nemt og hurtigt åbne sylteglas og skruelågflasker med en diameter mellem 2 og 10 cm. Denne dåseåbner er designet med intelligente funktioner, der gør det til det ultimative værktøj til at løsne vanskelige skruelåg.

Dåseåbneren har en justerbar gummi-grebsløkke, der sikrer et solidt greb om skruelåget, og det lange håndtag giver ekstra kraft og åbningskraft. Uanset om du har svage hænder eller bare ønsker at åbne sylteglas og skruelågflasker med lethed og komfort, er ZYLISS® StrongBoy 2 Dåseåbner det perfekte valg.

Værktøjet er fremstillet af holdbare materialer som ABS, TPE, rustfrit stål og nylon, hvilket sikrer langvarig brug og pålidelighed. Med dimensionerne 29,5x10x4 cm er dåseåbneren kompakt og nem at opbevare i dit køkken.

Slip af med besværet ved at løsne vanskelige skruelåg med ZYLISS® StrongBoy 2 Dåseåbner. Det er alt, hvad du behøver for at få jobbet gjort hurtigt og nemt.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna