Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Dag til dag levering

Vi bestræber os på dag til dag levering

Vi ved, hvor meget det betyder for vores kunder, at de har deres varer så hurtigt som muligt, og derfor går vi hos Barlife meget op i, at vores kunder har deres varer så hurtigt som overhovedet muligt. Vi bestræber os altid på, at du har dine varer på leveringsadressen dagen efter du har bestilt dem. Det er dog ikke altid, at vi kan garantere dag til dag levering da der af og til kan forekomme lidt ventetid, hvilket kan skyldes forskellige faktorer. Men som udgangspunkt kan du dog regne med, at du har dine varer dagen efter du har bestilt dem.
Når vi har afsendt dine varer vil du modtage enten en e-mail eller en sms, alt efter hvilke oplysninger du har givet os ved bestillingen. I denne besked vil du kunne finde track and trace nummer, hvilket du kan bruge til at følge dine varer og se hvor i landet de skulle befinde sig. Du kan følge dine varer idet de er afsendt fra vores lager.

Du får dine varer samlet

Hvis du har bestilt flere varer sørger vi altid for først at afsende ordren når hele pakken er ’samlet’, det vil sige, når alle varerne er ankommet således, at vi kan sende det hele til dig samlet. På den måde undgår du også at skulle løbe på posthuset flere gange, men du kan nøjes med at gøre det én gang, hvor du vil kunne afhente samtlige af dine varer. Selvom vi bestræber os på dag til dag levering, vil der i en lille procentdel af vores ordrer ske, at der er en vare, som vi ikke har på laget. Hvis dette er tilfældet vil vi vente på varen og dermed kan leveringen tage 3 dage, men aldrig mere end det. Hvis der går 3 dage og dine varer stadig ikke er ankommet, vil vi eftersende de varerne efterfølgende og så vil vi sørge for at kreditere resterende ordrer. Af denne grund anbefaler vi af og til vores kunder, at de laver adskilte ordrer, hvis de kan se, at leveringstiden for forskellige ordrer varierer meget.

Vi bruger GLS

Når vi sender varer af sted foregår det altid med GLS, hvis såfremt leveringsadressen er i Danmark. Vi har haft et langt samarbejde med GLS, hvorfor vi kan stå inde for kvaliteten af deres services, og det er netop grunden til, at vi bruger GLS – for at skabe den bedste service for dig!