Indlæser...

Daffy's Gin FL 70

Varenummer
10275
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

429,00 kr.

Beskrivelse

Daffy's Gin - En Unik Oplevelse for Ginentusiaster

Daffy's Gin er en eksklusiv gave til alle ginentusiaster. Denne prisvindende gin er elsket af bartendere, ginentusiaster og ginkritikere over hele verden. Den vandt guld ved "international wine and spirits competition 2015" og "Los Angeles International spirit competition 2016".

Daffy's Gin er lavet på fransk kornspiritus og destilleret i et gammelt whiskey kobber destillat. Den er beriget med frisk libanesisk mynte samt andre urter og krydderier for at skabe en perfekt balanceret gin af høj kvalitet.

Når du dufter til Daffy's Gin, vil du straks blive mødt af en dejlig træ-aroma, sød karamel og duften af frisk frugt. Den første tår vil afsløre den lækre smag af libanesisk mynte, friske enebær og et strejf af citrus.

Daffy's Gin er en unik oplevelse, der kan nydes af enhver med smag for kvalitet. Giv dig selv eller en ginelsker i dit liv denne eksklusive gin, og oplev den perfekte balance af smag og kvalitet.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna