Indlæser...

Cucielo Vermouth di Torino Rosso FL 75

Varenummer
15052
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

194,00 kr.

Beskrivelse

Cucielo Vermouth di Torino Rosso FL 75

Alkohol: 16,8 %
Indhold: 75 cl
Land: Italien


En vidunderlig kompleks men alligevel alsidig, klassisk stil af Vermouth di Torino. Der er udelukkende anvendt naturlige fremskaffede krydderurter og aromaer til produktionen af denne Cucielo. Den italienske vin, der anvendes i både Rosso og Bianco, er ens, derudover er der brugt nøje udvalgte, kvalitetsdruer, Terbbiano di Abruzzo, sammen med Grillo og Ansonica fra Sicilien.
I næsen oplever man aromaer af karamelliseret appelsin og rabarber; subtil vanilje, anis & nelliker; afbalanceret af varme pebernoter, appelsin og rosiner. Smagen er glat med udbrud og frisk granatæble og modne røde frugter. Varm og let bitter med en lang finish.
Ideen til Cucielo Vermouth di Torino er udtænkt af Andy Holmes, grundlægger af Artisan Spirits Ltd. ”Med Artisan Spirits ønskede jeg at bygge en lille, men komplementær, premium, On-Trade fokuseret portefølje, hvis mærker kunne bruges i de fleste klassiske og nylige cocktails. Med rygraden i selskabet indpakket omkring Angostura House portefølje efterfulgt af Portobello Road Gin; repræsenterer vi Bitters, Rum, Amaro & Gin i porteføljen, Vermouth var den næste naturlige kategori."

 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna