Indlæser...

Croft Port Platinum Reserve 75cl

Varenummer
699199
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 79,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 47% (70 kr)

Beskrivelse

Croft Port Platinum Reserve 75cl – En Legendarisk Oplevelse i Hvert Glas


Når kun det bedste er godt nok, er Croft Port Platinum Reserve 75cl det oplagte valg. Dette er portvin, der transcenderer den almindelige oplevelse og tilbyder en smag så raffineret, at den næsten er legendarisk.


Er du en connaisseur af fine vine, der søger det næste ekstraordinære glas? Med Platinum Reserve får du komplekse aromaer af sort frugt, krydderier og en dyb, rig finish, der forbliver i din hukommelse. Dette er ikke bare en drik; det er en oplevelse.


Fremstillet med mesterskab og præcision i det berømte Douro-dalen i Portugal, er denne portvin mere end bare elegant. Det er et mesterværk, der fortæller en historie i hver slurk. Og flaskens sofistikerede design tilføjer et strejf af luksus til enhver lejlighed.


Gør dine særlige øjeblikke endnu mere mindeværdige. Klik på "Tilføj til kurv" for at erhverve denne bemærkelsesværdige portvin og åben døren til en verden af usammenlignelig nydelse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna