Indlæser...

Croft Port Pink 75cl

Varenummer
699198
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 89,00 kr. Normalpris 149,00 kr.
Spar 40% (60 kr)

Beskrivelse

Croft Port Pink 75cl – Nydelsen af Portugals Elegance i Hvert Glas


Opdag en ny dimension af portvin med Croft Port Pink i 75cl flaske. Denne udsøgte drik tilbyder en innovativ vri på en klassisk portugisisk tradition og er skræddersyet til moderne smagsløg.


Er du træt af de samme gamle vine og leder efter noget unikt? Croft Port Pink bringer en forfriskende og frugtagtig smagsoplevelse, der passer perfekt til en sommeraften eller som en elegant aperitif. Dens nuancer af hindbær, jordbær og blomsternoter gør den ideel til at nyde ren eller i cocktails.


Ud over sin himmelske smag kommer denne portvin i en elegant flaske, der stråler af kvalitet. Den er en fryd for øjet såvel som ganen og gør sig fantastisk i ethvert barskab eller som en del af en flot gave.


Ikke mere søgen efter den perfekte drink. Croft Port Pink er her for at tilføje et strejf af luksus til dine særlige øjeblikke. Klik på "Tilføj til kurv" og lad dine smagsløg tage på en uforglemmelig rejse.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna