Indlæser...

Condibøttelåg 1,2 ltr.

Varenummer
9941
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

4,00 kr.

Beskrivelse

Hold Styr på Dine Krydderier med Condibøttelåg

Skab orden og overskuelighed i dit køkken eller bar med disse praktiske condibøttelåg. Med en kapacitet på 1,2 liter kan du opbevare dine krydderier, saucer eller andre ingredienser på en stilfuld og organiseret måde.

Condibøttelågene er lavet af holdbart plastik, der tåler temperaturer fra 0 til +40 grader uden tidsbegrænsning. Dog anbefales det ikke at fryse dem, og de tåler ikke ovn eller mikroovn.

Med deres klare farve og rektangulære form er condibøttelågene både æstetisk tiltalende og nemme at stable sammen. De måler 19 cm i bredden og 13 cm i dybden, hvilket gør dem velegnede til opbevaring i skabe eller på hylder.

Uanset om du er en professionel bartender eller bare ønsker at holde styr på dine krydderier derhjemme, er disse condibøttelåg et praktisk og stilfuldt valg.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna