Indlæser...

Condibøtte 1,5 ltr.

Varenummer
9945
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

9,00 kr.

Beskrivelse

Hold Styr på Dine Ingredienser med Condibøtter

Uanset om du har brug for at organisere din bar eller dit køkken, er condibøtter det perfekte redskab til at holde styr på dine ingredienser. Denne condibøtte har en kapacitet på 1,5 liter og er lavet af holdbart plastik, der sikrer langvarig brug.

Med en bredde og dybde på 19,5 cm og en højde på 6 cm, er denne condibøtte rummelig nok til at opbevare en stor mængde ingredienser. Den rektangulære form gør det nemt at stable flere bøtter sammen og spare plads i dit skab eller på dit bord.

Condibøtten er klar, hvilket gør det nemt at se indholdet uden at åbne den. Den kan modstå temperaturer fra 0 til +40 grader uden tidsbegrænsning og kan tåle temperaturer mellem 85-95 grader i maksimalt 15 minutter. Dog anbefales det ikke at fryse den, og den tåler ikke ovn eller mikroovn.

Med condibøtter kan du nemt holde styr på dine ingredienser og skabe orden i dit køkken eller bar. Bemærk, at låg ikke medfølger.


Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna