Drinksopskrifter

Find de bedste drinksopskrifter

Alle har stået i en situation, hvor man skal lave en drink, og ikke lige kan huske, hvilke ingredienser man skal bruge. Med den rette cocktail bog, vil du aldrig komme i den situation. Hos Barlife har vi et stort udvalg af bøger, som kan hjælpe med at bringe din indre bartender frem. Der er alt fra bøger med de klassiske cocktails og til bøger, der eksperimenterer mere med ingredienserne. Læs mere om bøgerne og udstyret der skal bruges her

Indlæser...
Stigende orden
 1. 100 Cocktail Opskrifter 10253BM by 5742 color Sort
  100 Cocktail Opskrifter
  49,00 kr.
 2. Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter 059 by 5772 color Sølv
  Boston Cocktail Shaker Med Opskrifter
  199,00 kr.
 3. GIN bogen GIN by 6564 color Sort
  GIN bogen
  249,00 kr.
 4. Gin Tonic&tilbehør GT-IB by 5745 color Sort
  Gin Tonic&tilbehør
  69,00 kr.
 5. Gin,Tonic&tilbehør GT-IBBG by 5745 color Sort
  Gin,Tonic&tilbehør
  69,00 kr.
 6. Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog FTA2100 by 5853 color Sort
  Final Touch Bartenders Mixing Set i gavebog
  499,00 kr.
 7. 11%
  SALE
  GIN - Sagen og smagen GINBOG color Sort
  GIN - Sagen og smagen
  Tilbudspris 168,00 kr. Normalpris 188,00 kr.
Stigende orden

Drinksopskrifter til din favoritdrink

Rigtige bartendere har ikke brug for at bruge opskrifter, hver gang de skal lave cocktails. Ligesom alle andre er de startet et sted, og det har sandsynligvis været med at kigge i diverse bøger med cocktails opskrifter. Her kan man blive mester i at lave Gin og Tonic ved at have en opskriftsbog der handler om dette For at finde sin favorit cocktail er der kun to muligheder, og for at lære disse, er der kun en. For at finde sin yndlingscocktail kan man besøge en masse barer og prøve sig frem. Alle har prøvet at få serveret en lækker drink på en bar, og selvom man spørger om opskriften, så er den glemt dagen efter. Den anden mulighed er, at anskaffe sig en cocktail bog, og prøve sig frem. Fordelen ved bøgerne er, at man kan markere sine favoritter, og altid have sine drinksopskrifter ved hånden. Med en cocktail bog ved hånden, er du altid sikker på, at kunne servere lækre cocktails for dine gæster, også selvom du har glemt opskriften i farten.

Eksperimenter med dine cocktails

Det første man skal gøre, hvis man vil blive en god bartender, er at sørge for, at man har styr på en god base af cocktails og drinks. Der er en række klassiske cocktails som gerne skal sidde på rygraden. Når man har styr på de forskellige smage, som forskellige ingredienser og alkohol giver, kan man begynder at eksperimentere. En god måde er at begynde at lave sine egne små twist på klassiske cocktails opskrifter. Til det kan man vælge at have en bog med cocktail opskrifter, som er mere eksperimenterende. Det er altid den god ide at udvide sin smagshorisont med forskellige alkoholtyper og garnish. Hvem vil ikke gerne overraske sine gæster med cocktails, de ikke har smagt før, og som sidder lige i skabet. Øvelse gør mester, men for at man ikke skal starte helt fra bunden, er det smart at bruge en bog med drinksopskrifter.

Sammensæt den perfekte gave

Har du en indre bartender der skal frem, så er det en god ide, at få købt sig et par forskellige bøger med cocktails opskrifter. Det er med til at skabe en god base for sine færdigheder bag baren. Ligeledes er en cocktail bog en ideel gave, til ham eller hende, som elsker at servere gode cocktails for sine gæster. Er det en nybegynder, som også skal bruge noget barudstyr for at komme igang, kan man kombinere en god cocktail bog med et barudstyrssæt.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna