Indlæser...

Cocktailspyd frugt 100 mm - 100 stk.

Varenummer
9298
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

67,00 kr.

Beskrivelse

Cocktailspyd med frugt pynt giver dine drinks eller anretninger et pift

Vores lange Cocktailspyd med papirklip frugt er 100 millimeter i længden og leveres i 100 stk. pakker. De frisker dine long drinks op som pynt til dine farverige mix, og går rent ind hos dine gæster. Du kan selvfølgelig bruge cocktailspyd til meget andet end drinks eller smoothies – det er kun fantasien der sætter grænser. Mange bruger også de lange spyd til frugt dessert spyd eller is anretninger.

Frugtspyd til receptioner
Spydene er i træ, og er godkendte til at blive brugt sammen med fødevarer. De må ikke genbruges, når de har været i forbindelse med mad eller drinks. Et frugtspyd er meget velegnet til for eksempel receptioner, hvor der serveres små godbidder og sunde frugtspyd. Det er lækkert og dine gæster vil synes, at det er en ret cool måde at præsentere et sundt og farverigt dessert spyd på.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna