Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Isterninger - Cocktailtilbehør
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Isterninger

Falske isterninger til pynt 

En rigtig cocktail skal være kold, hvilket naturligvis ikke sker af sig selv. For at gøre en drink kold er man nødt til at sørge for at man har isterninger, som er essentielle i enhver bar.
Med isterninger er der gang i baren
Hvis man har en bar er det meget vigtigt, at man sørger for altid at have mange isterninger. For det er sådan, at hvis man har mange isterninger vil det altid se bedre ud end, at man pludseligt løber tør for isterninger, hvilket kan være rigtig ærgerligt. Derfor bør man altid have nogle isterninger at tage i folks drinks.
Akryl isterninger kan være gode
De fleste barer sørger altid for at have en masse drinkspynt, hvilket bestemt også pynter godt når der skal serveres drinks. Det kan være alt fra sugerør og drinkspinde til diverse drinkspynt lavet i glimmerfolie. Men noget som mange så desværre glemmer det er, at det ikke kun er i drinks, at der skal pynt. For det første, som folk ser når de kommer til et sted, er baren og derfor er det en god ide at sørge for, at man har en bar med masser af pynt så det hele ikke er så kedeligt. Noget af det som man kan pynte med er kæmpe cocktailglas, som vil pynte godt på siden af baren. I disse kæmpe cocktailglas er det dumt at placere rigtige isterninger. For rigtige isterninger lavet af vand de smelter hurtigt og så ser det pludseligt ikke så sjovt ud mere. Hos Barlife kan du finde akrylisterninger, som ligner rigtige isterninger på en prik, men som ikke er lavet i vand, men derimod akryl. Det betyder, at disse isterninger ikke smelter da de ikke er lavet af et materiale, som kan smelte. Men det, som de har til fælles med de rigtige isterninger er, at de pynter ligeså meget og at de ser ud på helt samme måde. Hos Barlife kan du købe en pakke med akryl isterninger, som indeholder omkring 40 isterninger. Med en enkelt pakke har du således mere end nok til at fylde et stort cocktailglas da 40 af disse akrylisterninger fylder meget.


Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
pr. side

Vi har også isterninger af metal

Det er ikke kun akrylterninger, som vi har hos Barlife. Nogle andre isterninger, som vi også kan tilbyde vores kunder er isterninger lavet af metal. Disse isterninger pynter godt på mange måder. For eksempel kan man placere sådanne isterninger på sin bar, hvilket vil se meget stilet ud. En pakke indeholder 4 stk., så der skal blot et par pakker til for at få dem til at se rigtig festlige ud. Noget andet man kan gøre er at lade disse isterninger, som er lavet af metal, pynte på kontoret. For de fleste, som ejer en bar eller en anden form for restauration har et kontor, som i mange tilfælde primært består af forskellige barrelaterede ting, så som flasker og andet tilbehør. Men der er ingen grund til, at man ikke skal gøre noget ud af sit kontor således, at man føler sig rigtig hjemme og så man kan føle, at man rent faktisk arbejder på en bar selvom man sidder derude bagved og laver noget, som er lidt kedeligere. Og for at få den helt rigtige stemning kan man for eksempel overveje om ikke man burde placere nogle metalisterninger på bordet så man rigtigt kan blive mindet om ens erhverv hele tiden.

Hvis man har kunder, som skal holde møde inde på kontoret vil de uden tvivl også kunne lide, at der er lidt barrelateret pynt som isterninger lavet af metal, eller af akryl for den sags skyld, da de også vil elske at mærke den helt rigtige barstemning på kontoret.