Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Drinksopskrifter - cocktailbøger med lækre drinks
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Drinks Opskrifter

Bøger med Drinks opskrifter er den perfekte gave 

Alle har stået i en situation, hvor man skal lave en drink og ikke lige kan huske, hvilke ingredienser man skal have i denne drink. Dette vil du undgå, hvis du sørger for at have nogle drinks opskrifter, som du altid lige kan slå op i.

At huske drinks opskrifter kræver at man kender dem

Mange vil måske tænke, at hvis man er en rigtig bartender har man ikke brug for hele tiden at kigge på drinks opskrifter, og det kan der også være noget om. Men for, at man kan lære disse opskrifter i hovedet kræver det, at man har lært dem. Og hvis man skal lære dem, så er det mest oplagte at gøre, at købe en bog, hvor man har alle disse drinks opskrifter samlet. Hos Barlife sælger vi mange forskellige bøger, hvor du kan se alle de vigtigste drinks opskrifter. Og hvis der alligevel skulle være en opskrift, som der ikke står der, hvilket dog er imod al forventning, kan du blot tilføje den ved at skrive den ned på et papir og lægge den ind i denne bog med drinks opskrifter så du har dem alle samlet. Blandt andet finder du den helt klassiske bog, hvor du finder mange forskellige drinks opskrifter fra Andrew James. Denne bog skal nok hurtigt lære dig, hvordan du blander de forskellige mixere og alkohol i et cocktailglas og derefter serverer dem til perfektion. For i denne bog lærer du de helt klassiske drinks opskrifter, som en bør bartender er nødt til at lære. En af de mange bøger, som man kan finde på Barlife hjemmeside er en bog, som lærer dig at lave en drink hver dag på året. Det vil sige, at det er en drink, som indeholder 365 drinks opskrifter. På den måde kan du være sikker på, at du har et bredt kendskab til mange forskellige drinks 


Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Også de mere eksperimenterende drinks opskrifter findes

Det første man skal gøre, som ny i bartenderfaget er at sørge for at huske de mange forskellige drinks opskrifter. For når man har været i gang i noget tid går det ikke, at man konstant bruger tid på at slå op i en bog for at finde de rette drinks opskrifter, da det vil tage tid, hvilket vil gøre, at køen bliver længere og længere og det kan potentielt komme til at koste mange penge. Så det første man bør gøre er, at spørge en erfaren bartender om hvilke drinks opskrifter man er nødt til at kende. Da denne bartender formentligt ikke har tid til at gennemgå samtlige drinks opskrifter er man formentligt nødt til selv at læse op på lektien, hvilket man nemt kan gøre med en bog fra Barlife fuld af de vigtigste drinks opskrifter. Når man så har lært samtlige af de mest klassiske drinks opskrifter udenad kan man bevæge sig videre og lære nogle mere eksperimenterende drinks. Nogle af disse drinks vil kræve forskelligt cocktailtilbehør, men det er alt sammen noget, som du vil kunne læse dig til i den pågældende drinks opskrift.

Efter eksperimenter kommer kreationer

Når du har lært de mere eksperimenterende drinks opskrifter, hvilket du kan gøre med nogle af de bøger, som du finder hos Barlife, har du de bedste forudsætninger for at lave dine egne kreationer. For det at lave sine egne kreationer kræver, at man har rigtig godt styr på de eksisterende drinks opskrifter og de forskellige ingredienser som man normalt bruger til at lave drinks. For først når man har rigtig godt styr på dette, kan man kaste sig over at lave sine egne drinks opskrifter. Og hvem ved, det kan være, at man en dag ender med at have en bog på Barlifes hjemmeside, hvor hele verden kan komme til at lære om ens drinks opskrifter.