Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Sugerør - udvalg af sugerør til baren eller festen derhjemme
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Sugerør

Sugerør til din privatfest 

Der er utallige situationer, som er kendetegnet ved, at man har brug for sugerør, og dette gælder både i private situationer og til andre begivenheder.
Til en rigtig cocktail, skal man have sugerør
Hvis man ønsker at lave en rigtig lækker cocktail er noget af det mest vigtige at have sugerør, som også skal passe til de cocktails man vælger at servere. Når man har en bar og langer mange cocktails over disken er det naturligvis vigtigt at have det rette cocktailudstyr da det faktisk er så vigtigt, at man kan sige, at det er en forudsætning for at servere cocktails. For hvis du ikke har de rette redskaber og de rette ting til at kunne servere cocktail i, så er det selvsagt lidt svært at servere de lækre farverige drinks. Noget af det vigtigste ved en rigtig god cocktail er hvordan den ser ud. For selvfølgelig skal den smage godt og generelt være en god cocktail, men desuden er det også meget vigtigt, at den ser pæn ud. Dette kan man sørge for ved for eksempel at hælde nogle friske farver i en cocktail, hvilket vil give et pænt look. Men du kan også tage andre ting i et cocktailglas sammen med alkohol og diverse væsker, for at få den til at se pæn ud. Noget af det du kan tage i er for eksempel sugerør. Og dette er noget meget vigtigt at tage i en drink, da kunder i en bar altid vil regne med, at det er noget, som de får med når de køber en cocktail. I nogle drinks er det så vigtigt, at det næsten siger sig selv fordi, at man slet ikke kan drikke den pågældende drink, hvis ikke man sørger for at have et sugerør i. Dette gælder for eksempel hvis man laver en drink, som primært består af store isterninger. For for at man kan drikke denne drink og ikke blot få drukket de mange isterninger er man nødt til at bruge et sugerør, som vil gøre, at man rent faktisk kan få drukket den lækre væske, som jo også er det man har betalt for. Det gælder dog også i nogle drinks med knust is, at man har brug for et sugerør. Dette skyldes, at nogle drinks med knust is serveres i nogle meget store drikkeglas, og derfor føler man måske, at man primært drikker is når man drikker drinken, hvis altså ikke man sørger for at få et sugerør eller to i. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Du kan også pynte med sugerør og andet pynt

Udover at sugerør ofte har et helt funktionelt formål, så kan de dog også være gode for andre ting. Det er sådan, at samtlige af de sugerør du finder på Barlife hjemmeside også kan bruges til at pynte med. For hos Barlife kan du blandt andet finde nogle eksotiske sugerør, som er pyntet med frugter lavet af papir. Dette vil se pænt ud i en drink, som du ønsker at gøre noget specielt ved. Derudover kan du også finde sugerør, som har andet pynt, blandt andet kan du finde sugerør, som er formet som glitrende palmer. Disse sugerør har skinnende papirstrimler omkring sig, hvilket giver dem et festligt look, som ser pænt ud. Du kan også finde sugerør med festlige solbriller på, hvilket ser sjovt og super sejt ud. Normalt er det ikke ligefrem fordi, at man forbinder sugerør med noget, som man kan tage på øjnene, men hos Barlife kan du faktisk lige nøjagtigt finde det. For under kategorien drinkspynt, hvor du finder sugerør, kan du finde nogle sugerør, som er formet som briller. Det vil sige, at den væske, som du suger med sugerøret først lige skal en omgang rundt om dine øjne før du drikker det, hvilket er en sjov gimmick til enhver fest.