Indlæser...

Papirindpakket træ tandstikker - Pk 1000

Varenummer
11493
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

49,00 kr.

Beskrivelse

Indpakkede tandstikker - 1000 stk

Tandstikker er essentielt at have i en restaurant. Selvom vi måske er enige om at et stykke kød der sidder fast i mellem tænderne, ikke ligefrem går hen og ødelægger en aften, så er det stadigt ret irriterende og gæsten kan måske endda klage over at der ikke er midler til at fjerne det. Hvis du har disse indpakkede tandstikker kan du give dem til kunder og så vil de være tilfredse. Det ekstra gode ved netop disse tandstikker er, at de er indpakkede. Det gør, at de er væsentligt mere hygiejniske end mange andre af de tandstikker man normalt finder. Udover det er de lavet af træ og det er det bedste materiale man kan forestille sig.
 
Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna