Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Drinkspynt - Flot udvalg af Drinkspynt i super kvalitet og fødevare godkendt.
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Drinkspynt

Drinkspynt til din cocktails 

Alle vil naturligvis være enige om, at når man køber en drink så er det vigtigste, at den smager godt. Men noget som mange ikke tænker over det er hvor meget drinkspynt rent faktisk har at sige.
Med drinkspynt slukker man tørsten med øjnene
Når man skal indtage noget, uanset om det er mad eller drikke, så virker hjernen ofte sådan, at man som det første bliver mæt med øjnene. Det vil sige, at hvis man ser en drink, så er det først de farver, selve glasset og det drinkspynt man ser, at der mætter. Derfor siger det sig selv, at det er vigtigt, at man kredser for drinkspynt da man på den måde gør sig selv en tjeneste ved at få folk til at få lyst til de lækre cocktails man laver. Hos Barlife kan du finde meget forskelligt drinkspynt, du finder blandt andet forskellige sugerør, drinkspinde og andet pynt. Så hvis du ønsker at gøre dine drinks ekstra flotte, så er du bestemt ikke gået forgæves på Barlife hjemmeside.

Meget farverigt pynt

Noget af det som du især finder hos Barlife er det farverige pynt, som fås i mange forskellige afskygninger. Her kan blandt andet nævne drinkspinde, som fås i en pokervariant. Denne variant er kendetegnet ved at have mange forskellige farver og de er lavet i farvet, gennemsigtigt plastik. Udover det er de i toppen udstyret med de forskellige symboler fra et spil kort spar, ruder, klør og hjerter. Dette drinkspynt er oplagt at bruge, hvis du skal holde en pokeraften og skal have venner og veninder over for at drikke lækre drinks. Når man holder sådan et arrangement kan man ligeså godt gå ’all in’, som man også siger i poker, og pynte helt op til fest. 

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Med tandstikker kan du nippe pindemadder

Du finder også mange tandstikker hos Barlife, og det gør du af flere grunde. For det første er det ofte, at folk efterspørger nogle tandstikker i en bar, som de kan bruge til at give til folk, hvis de har brug for en tandstikker til tænderne. Men denne form for drinkspynt er dog også god til netop dette – at pynte en drink. Blandt andet finder du tandstikker, som er pyntet med forskellige papirfrugter på toppen. De vil være festlige at stikke i en oliven eller lignende og servere for bargæsterne. Også et cocktailbær vil se festligt ud for enden af denne type drinkspynt og en sådan drink vil være uimodståelig for dine gæster.

Med et helt sæt bliver det rigtig festligt

Hos Barlife behøver du ikke at begrænse dig til at købe enkelte former for drinkspynt. For du kan også sagtens købe et helt sæt, som består af forskellige drinkspynt. Du kan blandt andet købe forskellige paraplyer, som både er lavet i skinnende materiale og som er lavet af tynde, farvet papir. Derudover finder du forskellige drinkspinde i sådan en pakke. Disse drinkspinde har blandt andet form som palmer, hvilket kan give en lidt eksotisk stemning til enhver fest. Derudover finder du også drinkspynt i form af drinkspinde, som er formet som golfkøller, hvilket er helt ideelt til afslutningen af golfsæsonen. Det er dog ikke det eneste drinkspynt du finder hos Barlife. For du kan også købe de sjove pinde, som er formet som sværd. Disse er så korte, at de er ideelle til at placere i et højt cocktailglas. Og når du har placeret det her kan du i samme ombæring ’spidde’ en oliven eller et cocktailbær eller noget lignende, som du har lyst til at placere i glasset. Dette vil være en lille lækker snack, som din bargæst kan spise, ikke at den mætter, men til gengæld smager den godt.