Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Drinkspinde - Stort udvalg af pinde til drinks i den bedste kvalitet
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Drinkspinde

Stort udvalg af flotte og sjove Drinkspinde

Med drinkspinde kan du både gøre dine drinks pænere samtidig med, at de opfylder et funktionelt krav.
Rør rundt og pynt
Noget af det, som mange oplever, er, at drinkspinde er gode når der skal røres rundt i cocktailglasset, hvilket er godt af flere grunde. I nogle drinks er der meget sukker i, og dette sukker er naturligvis ikke beregnet til, at man skal suge det op med sugerør, da det på den måde vil blive en meget sød drink, det som man suger op i første omgang, samtidig med, at det næste man drikker vil smage utroligt meget af alkohol og slet ikke være sødt. I denne situation vil man sætte pris på, at bartenderen har placeret en drinkspind i ens glas da man på den måde lige kan røre lidt rundt i drinken inden man tager en tår. På den måde vil man være sikker på, at hver en tår vil smage af det samme og der vil ikke være én tår, som er meget sød og én som på den anden side er meget bitter. For alle tåre vil være et sted midt imellem, og dermed smage lige præcis som de skal.  Der er også mange andre drinks, som simpelthen skaber bundfald, hvis man ikke med jævne mellemrum lige rører lidt rundt i dem og dette er ikke noget man ønsker. For når bartenderen har stået og lavet en lækker drink bør man naturligvis nyde den så meget som muligt. Og det kan man blandt andet gøre ved hjælp af drinkspinde. For med disse kan man lige røre rundt i ens drink og så vil man opleve, at det bundfald, som er ved at blive skabt, ikke bliver skabt alligevel, og det vil være noget, som man sætter pris på når man skal drikke sin drink. 


Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

Til pynt kan man også bruge drinkspinde

Det er ikke kun når man skal have sukkeret rørt rundt og bundfaldet fjernet, at man kan gøre brug af drinkspinde. For også når der skal ske lidt sjovt i drinken, er drinkspinde oplagte at gøre det med. For drinkspinde er oplagt cocktailtilbehør når der skal pyntes. Hos Barlife finder du et meget stort udvalg af drinkspinde, som har nogle festlige og sjove mønstre og figurer, og de vil være med til at skabe god stemning til festen. Blandt andet finder du hos Barlife nogle sjove drinkspinde, som er formet som palmer. De er lavet af plastik og for toppen ender de i nogle palmeblade og de vil gøre enhver drink utrolig eksotisk. De har en højde på 18 cm så de skal nok rage godt op i luften og virkeligt skabe en illusion af, at der er tale om en palme. I en enkelt pakke er der hele 200 stk., så dermed vil der være nok til utroligt mange eksotiske drinks. Du finder også nogle rigtig sjove drinkspinde, som er pyntet med glitterfolie. Disse drinkspinde har en top, som består af strimler, som er lavet i glitterfolie i forskellige farver. De har to lag strimler, som har to forskellige længder og to forskellige farver.

Et par af disse drinkspinde i en drink vil se festligt ud og det vil gøre, at dine gæster ikke kan lade være med at bestille en drink eller to. Du finder også nogle meget stilede drinkspinde, som både er meget elegante, og som desuden opfylder de formål de skal. Hos Barlife kan du nemlig finde dråbeformede drinkspinde som er beregnet til en Martini. Det er dog ikke sådan, at de udelukkende kan bruges til en Martini da de også sagtens kan bruges til andre drinks.