Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Cocktail Tilbehør - Danmarks største forhandler af drinks udstyr
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Cocktailtilbehør

Den famøse cocktail er enhver bartenders hjertebarn

Kan du lave en cocktail, bliver du en god bartender

En bartender har altid et helt særligt forhold til den lækre cocktail og enhver bartender har sin favorit cocktail, som er uovertruffen og som vedkommende altid vender tilbage til efter at have prøvet en masse andre alkoholiske drikke. Vi kender alle sammen en lækker cocktail, som vi har nydt med pynt, lys og flotte og friske farver og mange har helt bestemte minder koblet sammen med en helt bestemt cocktail.
 

Udstyret er vigtigt når man skal lave den perfekte cocktail

Hvis man skal lave en rigtig god og vellykket cocktail er der meget barværktøj, som man skal sørge for at have inden man kaster sig ud i det. Hvis du vil følge en opskrift helt til punkt og prikke er det for eksempel meget vigtigt, at du har skænk og mål således, at du kan måle rigtigt op og sørge for, at du ikke får for meget eller lidt af de forskellige ingredienser i drinken. Derudover er det vigtigt, at du har nogle glas, som du kan hælde den dyrebare væske i når du er færdig og her på siden kan du finde en lang række forskellige cocktailglas, som du kan bruge til formålet. De findes i en lang række størrelser, former og farver og du kan med garanti finde lige præcis det glas, som du mener er det bedste til lige netop den cocktail som du har tænkt dig at lave.
 
 
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side

En cocktail skal se eksotisk og opmærksomhedsvækkende ud

Når det gælder en cocktail er der ikke noget, som heder less is more. Tværtimod bør man konstant tænke, at ’more is more’, fordi, at jo mere farverig og eksotisk en cocktail er, jo større sandsynlighed er der for, at den vil bliver nydt med den største iver. Når det kommer til det æstetiske er der mange ting, som du kan købe for at pynte din cocktail. Blandt andet kan du her på siden finde en lang række parasoller, som du kan placere i en cocktail for, at den får det helt rigtige look. Derudover kan du placere forskellige dyr i en cocktail, så som eksotiske flamingoer eller sjove delfiner. Også sugerør skal der til i en rigtig cocktail og her kan du vælge mellem mange forskellige farver, former og størrelser.

Det er vigtigt, at du har det rette udstyr til at blande drinken sammen med og der er stor sandsynlighed for, at du får at kunne lave din cocktail, får brug for en mixer. For dette er et vigtigt redskab i enhver bar, og med en mixer kan du få den helt rigtige smag og tekster i din cocktail samtidig med, at rysteprocessen også vil gøre, at din cocktail bliver dejlig kold når den skal serveres.
 
En vægt er også altid en god ting at have når du skal røre en cocktail sammen. For med en vægt kan du nøje se hvor meget af de forskellige ingredienser, som du skal tage i en cocktail, og selvom du også til dette formål kan bruge skænk og mål, så er en vægt dog bedre, hvis der er tale om ’løsere’ ingredienser så som sukker eller kokos. 

En cocktail skal være kold

Noget af det, som er ekstra vigtigt ved en cocktail er, at den er iskold, fordi, at så vil den slet og ret blive nyt mere. Og en måde, hvorpå du kan få det kolde i en cocktail er ved at bruge en isknusermaskine. En sådan maskine kan knuse is på en let måde og så fylder den ikke så meget. En sådan maskine kan du finde her på siden og med den vil du aldrig skulle opleve lunkne cocktails, som folk bare synes er super kedelige. En anden ting du kan bruge til at få noget koldt i en cocktail er en blender, som også ofte har den funktion, at den kan knuse is. Her på siden finder du mange forskellige blendere, som kan knuse is.

En cocktail skal smage af noget

Der er ikke noget ved en cocktail, som ikke smager af noget, så det er vigtigt, at du gør hvad du kan for at få de mange smage ud af ingredienserne du bruger til din cocktail. En måde, hvorpå du kan gøre dette er ved at købe en muddler, som er en god ting at bruger når du skal lave en cocktail. En sådan ting kan bruges til at få de lækre og smagfulde væsker frem af de ingredienser du bruger og den fungerer lidt som en gammeldags morter fungerer. Man knuser simpelthen en bestemt ting, som for eksempel kunne være mynte, og så vil smagen herfra komme frem på en meget mere fremtrædende måde i den cocktail end den ellers ville have kommet frem.