Indlæser...

Cocktail Barsæt 3 - XL

Varenummer
9763
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

649,00 kr.

Beskrivelse

Godt barsæt til den ambitiøse nybegynder

Er man ny i bartenderkunsten vil man opleve, at dette barsæt er et af de bedre da der er lige præcis det man har brug for. Sættet hedder XL, hvilket naturligvis refererer til, at det er et stort barsæt, som består af rigtig mange forskellige redskaber. Nogle af de ting, som du får med i dette barsæt er en Boston shaker, et mixerglas, 6 skænkepropper, en barske, en jigger, en si, en muddler, en frugtkniv og en istang. Derudover får du også store sugerør med, så det gør oplevelsen for bargæsten lidt bedre. Alle disse ting er lige præcis det, som du har brug for hvis du er en spirende bartender, der ønsker at blive bedre til bartenderkunsten. Alle delene i barsættet er af højeste kvalitet og de er nøje udvalgt til at matche de høje forventninger, som en god bartender har.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna