Indlæser...

Cocktail Barsæt 4 - størrelse XXL

Varenummer
9764
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.149,00 kr.

Beskrivelse

XXL cocktailsæt til enhver bartender

Uanset hvad dine ambitioner er som bartender så vil du få stor gavn af dette barsæt, som har alle de ting, som du får brug for. XXL barsættet består af så mange forskellige redskaber, at du nok skal kunne forkæle venner og familie som aldrig før og de vil elske dig for det. Barsættet er både noget, som du kan købe til dig selv hvis du ønsker at blive bedre til at lave drinks og hvis du har ambitioner om at blive bartender. Det kan også gives i gave til en, som du mener ville være en god bartender. Nogle af de ting, som du kan finde i barsættet er en Boston shaker, mixerglas, skænkepropper, barske, jigger, muddler, frugtkniv, istang og jumbo sugerør. Alle de ting, som følger med i barsættet er af højeste kvalitet, og det kan du mærke så snart du går i gang med at lave lækre drinks med det.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna