Indlæser...

Cocktail Barsæt 4 - størrelse XXL

Varenummer
9764
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

1.479,00 kr.

Beskrivelse

Cocktail Barsæt 4 - Størrelse XXL til Enhver Bartender

Hvis du har ambitioner om at blive en dygtig bartender eller bare ønsker at imponere dine venner og familie med lækre cocktails, så er dette XXL Cocktail Barsæt det perfekte valg for dig. Dette barsæt indeholder alt, hvad du har brug for til at lave professionelle drinks og skabe en fantastisk cocktailoplevelse.

Barsættet er lavet af rustfrit stål og har en elegant sølvfarve, der passer til enhver indretning. Det er designet til at imødekomme alle dine behov som bartender og indeholder en bred vifte af redskaber, herunder en Boston shaker, mixerglas, skænkepropper, barske, jigger, muddler, frugtkniv, istang og jumbo sugerør.

Alle redskaber i dette barsæt er af højeste kvalitet og sikrer, at du kan lave lækre drinks med lethed. Uanset om du er en erfaren bartender eller bare begynder, vil dette XXL Cocktail Barsæt hjælpe dig med at skabe professionelle og imponerende cocktails.

Uanset om du køber dette barsæt til dig selv eller giver det som gave til en, der elsker at lave drinks, vil det med sikkerhed blive værdsat og brugt flittigt.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna