Indlæser...

Citronessens Verbena115 ml

Varenummer
684242
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

189,00 kr.

Beskrivelse

Citronessens Verbena er skabt til at give dine retter og drikkevarer en frisk og aromatisk smag af citron. Denne essens er lavet med omhu ved hjælp af naturlige ingredienser og er velegnet til forskellige kulinariske anvendelser.


Essensen har en intens og autentisk citrussmag med noter af friskhed og dybde. Den tilføjer en behagelig og naturlig citronsmag til dine opskrifter, uanset om det er i bagværk, desserter, dressinger, marinader eller drikkevarer.


Du kan bruge Citronessens Verbena som et erstatningsmiddel for frisk citronsaft eller som en ekstra smagsforstærker for at tilføje et lag af kompleksitet til dine kreationer. Denne essens er koncentreret, så du kun behøver at bruge en lille mængde for at opnå den ønskede smag.


Citronessens Verbena er ideel til dem, der ønsker at tilføje en frisk citronsmag til deres madlavning og drikkevarer på en praktisk og nem måde. Denne essens giver dig mulighed for at bevare den autentiske citronsmag året rundt, uanset sæsonen.


Forkæl dig selv med Citronessens Verbena og oplev den friske og aromatiske smag af citron i dine kulinariske kreationer. Udforsk de forskellige anvendelsesmuligheder og lad dig inspirere til at skabe nye og spændende retter. Lad Citronessens Verbena være dit hemmelige våben til at tilføje en lækker citrussmag til dine yndlingsopskrifter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna