Indlæser...

Ciroc Vodka Red Berry FL 70

Varenummer
10646
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

359,00 kr.

Beskrivelse

Ciroc Vodka Red Berry - En Elegant og Smagfuld Vodka

Ciroc Vodka Red Berry er en eksklusiv smagsvariant fra det anerkendte vodka-mærke Ciroc. Denne vodka er destilleret hele fem gange for at sikre en høj kvalitet og en ren smag. Den er mesterligt blandet med naturlige smagsnoter af hindbær, jordbær og andre bær, hvilket resulterer i en unik og elegant smagsoplevelse.

Med en alkoholprocent på 37,5% og en indholdsmængde på 70 cl er Ciroc Vodka Red Berry perfekt til at nyde alene eller som en del af dine yndlingscocktails. Denne vodka er glutenfri, hvilket gør den velegnet til personer med glutenallergi eller -intolerance.

Ciroc Vodka Red Berry har en behagelig aroma af bær med en subtil duft af syltetøj. Smagen er fyldt med modne og saftige bær, efterfulgt af en delikat og sød eftersmag. Denne vodka er en ideel ledsager til festlige lejligheder eller til at forkæle dig selv med en luksuriøs drink.

Denne flaske Ciroc Vodka Red Berry er produceret i Frankrig, og dens elegante design og høje kvalitet gør den til et perfekt valg for enhver vodka-entusiast eller til at imponere dine gæster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna