Indlæser...

Ciroc Vodka Peach FL 70

Varenummer
10648
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

Ciroc Vodka Peach - En Elegant og Smagfuld Vodka fra Frankrig

Ciroc Vodka Peach er en eksklusiv vodka fra Frankrig, der tilbyder en unik og elegant smagsoplevelse. Med en alkoholprocent på 37,5% og en indholdsstørrelse på 70 cl, er denne vodka perfekt til at nyde alene eller i cocktails.

Denne vodka er destilleret hele fem gange for at sikre en høj kvalitet og renhed. Den er mesterligt blandet med en karakteristisk blanding af ferskener og andre naturlige smagsvarianter, hvilket resulterer i en forfriskende og delikat smag.

Ciroc Vodka Peach har en behagelig aroma af solmodne ferskner, der ledsages af en saftig og frisk smag. Denne vodka er glutenfri og er derfor velegnet til personer med glutenintolerance.

Uanset om du er vodka-entusiast eller bare ønsker at prøve noget nyt og spændende, vil Ciroc Vodka Peach med sikkerhed imponere med sin elegante smag og høje kvalitet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna