Indlæser...

Ciroc Vodka Mango FL 70

Varenummer
10652
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

Ciroc Vodka Mango - En Unik og Smagfuld Vodka

Ciroc Vodka Mango er en nyere vodka, der skiller sig ud med sin fokus på kvalitet og smag. Denne vodka er baseret på druer, der plukkes sent på året og er frosne ved høst. Dette giver vodkaen en unik karakter, da den ikke er lavet på traditionel hvede.

Med spændende smagsnoter af mango tilbyder Ciroc Vodka Mango en frisk og frugtig oplevelse. Denne vodka destilleres hele fem gange, hvilket sikrer en fin kvalitet og en blød og ren smag.

Ciroc Vodka Mango er produceret i Frankrig og er kendt for sin høje kvalitet og elegance. Med en alkoholprocent på 37,5% er den perfekt til at blande i forskellige drinks og cocktails.

Hvis du leder efter en smagfuld og frisk vodka til dine drinks, er Ciroc Vodka Mango et godt valg. Prøv den i dag og oplev den unikke smagsoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna