Indlæser...

Ciroc Vodka Coconut FL 70

Varenummer
10647
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

289,00 kr.

Beskrivelse

Ciroc Vodka Coconut - En Elegant og Smagfuld Vodka fra Frankrig

Ciroc Vodka Coconut er en eksklusiv smagsvariant fra det anerkendte vodka-mærke Ciroc. Denne vodka er destilleret hele fem gange for at sikre en høj kvalitet og en ren smag. Den er mesterligt blandet med kokos og andre tropiske frugter, hvilket resulterer i en unik og elegant smagsoplevelse.

Med en alkoholprocent på 37,5% og en indholdsmængde på 70 cl er Ciroc Vodka Coconut perfekt til at nyde alene eller som en del af lækre cocktails. Den er produceret i Frankrig og er kendt for sin glutenfri sammensætning.

Denne vodka har en forfriskende duft af frisk kokos med en antydning af vanilje. Smagsprofilen er cremet og sød med tydelige noter af kokos og lette undertoner af tropiske frugter. Ciroc Vodka Coconut er en elegant og smagfuld vodka, der vil imponere enhver vodka-elsker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna