Indlæser...

Ciroc Vodka Apple FL 70

Varenummer
10643
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

299,00 kr.

Beskrivelse

Ciroc Vodka Apple - En Elegant og Unik Smagsoplevelse

Ciroc Vodka Apple er en eksklusiv vodka fra Frankrig, der er destilleret fem gange for at sikre en høj kvalitet. Denne spiritus er mesterligt blandet med en karakteristisk blanding af æble og andre naturlige smagsnoter, hvilket resulterer i en smagsoplevelse, der er anderledes og elegant.

Med en alkoholprocent på 37,5% og en indholdsmængde på 70 cl, får du rigeligt med vodka til at nyde alene, som et shot eller blandet i din favorit cocktail. Den lyse og sprøde aroma af grønne æbler vil vække dine sanser, og den saftige smag med æblenoter vil behage din smagsløg. Eftersmagen er silkeblød og efterlader dig med en behagelig fornemmelse.

Uanset om du er vodka-entusiast eller blot ønsker at prøve noget nyt og spændende, vil Ciroc Vodka Apple med sikkerhed imponere dig med sin unikke smagsprofil og elegante udtryk.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna