Indlæser...

Ciroc-serien - Pakke

Varenummer
10097
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

1.299,00 kr.

Beskrivelse

Til dig som elsker kvalitet

 
Kvalitet er en vigtig ting, hvis du vil opnå den helt rigtige smag, når du skal servere lækre drinks og cocktails til festen. Vi har af den grund lavet denne samlede pakke med de kvalitetsprægede produkter fra Ciroc. I denne pakke får du 2 flasker vodka fra det eksklusive brand, Ciroc. Ciroc Vodka er fremstillet af producenten Diaego, og P. Diddy har i en årerække markedsført og promoveret brandet. Pakken består af en flaske Ciroc Vodka "Ciroc Illuminated", 175cl, som er en glutenfri vodka, hvor franske grapefrugter er hovedingrediensen i opskriften, som giver en blød og frisk smagsoplevelse. Derudover finder du i pakken en flaske af den klassiske Ciroc Vodka, 70cl. Denne vodka er udelukkende fremstillet på Mauzac Blanc-druer fra de højtliggende vinmarker i Gaillac i Frankrig, og er en af de eneste vodkaer i verden, som udelukkende er fremstillet på druer.
 
Indhold:
1 x Ciroc Vodka, "Ciroc Illuminated" (Glutenfri)
1 x Ciroc Vodka
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna