Indlæser...

Chokoladeknapper hvid med Karamel 115 g

Varenummer
684303
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

38,00 kr.

Beskrivelse

Hvide Chokoladeknapper med Karamel - En Uimodståelig Kombination

Disse hvide chokoladeknapper med karamel er en lækker kombination af luksuriøs hvid chokolade og sødmen fra karamel. Med en vægt på 115 g er de perfekte til at tilføje en ekstra dimension af smag til dine kreationer.

Den cremede og rige smag af hvid chokolade blandet med den søde og karamelagtige smag gør disse chokoladeknapper til en uimodståelig godbid. Brug dem til at tilføje ekstra smag og tekstur til dine bagværk, desserter eller som en lækker snack.

Disse chokoladeknapper er ideelle til smeltning, hvilket gør dem velegnede til at lave chokoladetrøfler, overtrække frugt eller pynte kager og cupcakes. Du kan også tilføje dem til cookies, brownies eller andre bagværk for at skabe en uimodståelig sødme.

Med deres glatte og silkeagtige konsistens smelter disse chokoladeknapper lige så elegant som deres smag. De er lavet af højkvalitetsingredienser for at sikre en fantastisk smagsoplevelse.

Forkæl dig selv med disse hvide chokoladeknapper med karamel, og lad dig forføre af den lækre kombination af sødme og karamel. Uanset om du er en ivrig bagningsekspert eller blot ønsker at nyde en sød snack, vil disse chokoladeknapper tilfredsstille dine cravings og tilføje en ekstra touch af luksus til dine kreationer.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna