Indlæser...

Chokoladeknapper Edelweiss/Hvid 36% 2 kg

Varenummer
684247
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

719,00 kr.

Beskrivelse

Chokoladeknapper Edelweiss/Hvid 36% er en forførende hvid couverture, der vil glæde dine smagsløg. Denne chokolade er skabt med omhu og byder på en harmonisk blanding af sødmælk, karamel og vanilje.


Når du smager på disse chokoladeknapper, vil du opleve en balanceret smagsoplevelse, hvor sødmælksnoter og karamelnoter spiller sammen. Den milde smag af vanilje tilføjer en ekstra dimension til chokoladen og giver den en subtil og behagelig kompleksitet.


Chokoladeknapper Edelweiss/Hvid 36% har en lang og behagelig afslutning, hvor noter af akacieblomster og honning træder frem. Denne delikate smagsoplevelse er perfekt til at nyde alene eller som en ingrediens i bagværk, desserter eller konfekture.


Edelweiss er kendt for deres kvalitetschokolade, der er skabt med stor omhu og opmærksomhed på detaljer. Med disse chokoladeknapper kan du opleve deres ekspertise og dedikation til at levere en udsøgt smagsoplevelse.


Forkæl dine smagsløg med Chokoladeknapper Edelweiss/Hvid 36% og lad dig forføre af den balancerede smag af sødmælk, karamel og vanilje. Oplev den lange og milde afslutning med noter af akacieblomster og honning. Denne chokolade vil tilføje en ekstraordinær smag til dine kreationer og give dig en autentisk chokoladeoplevelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna