Indlæser...

Chokolade Snobinettes Mørk 90 stk

Varenummer
684302
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

279,00 kr.

Beskrivelse

Vores mørke chokolade Snobinettes er en himmelsk godbid, der kombinerer den dybe smag af mørk chokolade med den sprøde tekstur af karameliserede nødder. Disse Snobinettes er skabt til at tilfredsstille dine sanser med deres udsøgte smag og knasende konsistens.


Den intense smag af mørk chokolade giver en rig og fyldig oplevelse, der komplementeres perfekt af de karameliserede nødder. Hver bid af disse Snobinettes er en harmoni af sødme og knasende fornøjelse.


Vores mørke chokolade Snobinettes er ideelle til at nyde alene som en lækker snack eller som en luksuriøs godbid til særlige lejligheder. De er også perfekte som en eksklusiv gave til chokoladeelskere.


Disse Snobinettes er lavet af nøje udvalgte ingredienser af høj kvalitet for at sikre den bedste smagsoplevelse. Den mørke chokolade har en blød og silkeagtig tekstur, der smelter elegant på tungen, mens de karameliserede nødder tilføjer en dejlig knasende konsistens.


Forkæl dig selv eller dine kære med vores mørke chokolade Snobinettes og lad dig forføre af deres intense smag og knasende tekstur. Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en særlig gave, vil disse Snobinettes være et sikkert hit. Tag en bid og lad dig transportere til en verden af ren chokoladelykke.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna