Indlæser...

Chokolade Ruby 400 g

Varenummer
684245
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Ruby Chokolade 400 g er en ekstraordinær chokoladeoplevelse, der vil tage dig med på en rejse af farve og smag. Denne chokolade er lavet af ruby kakaobønner, der naturligt har en lyserød farve og en karakteristisk smag.


Når du tager en bid af denne chokolade, vil du blive mødt af en unik smagsoplevelse. Den har en frugtagtig og let syrlig smag, der minder om bær som hindbær og tranebær. Den har også en naturlig sødme, der gør den behagelig at nyde.


Ruby Chokolade 400 g er perfekt til at nyde alene som en lækker snack eller som en spændende ingrediens i bagværk, desserter eller konfekture. Den naturlige lyserøde farve gør den også ideel til at tilføje et farverigt strejf til dine kreationer.


Denne chokolade er skabt med omhu og dedikation for at bevare den unikke karakter og smagsoplevelse af ruby kakaobønnerne. Det er en chokolade, der skiller sig ud og giver dig en anderledes og spændende chokoladeoplevelse.


Forkæl dine smagsløg med Ruby Chokolade 400 g og oplev den unikke og naturlige lyserøde chokolade. Udforsk de frugtagtige og let syrlige smagsnuancer og lad dig fortrylle af denne farverige chokoladeoplevelse. Lad Ruby Chokolade tage dig med på en smagsmæssig rejse til en verden af spænding og nydelse.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna