Indlæser...

Chokolade Fontæne Mørk Knapper 2,5 kg

Varenummer
684244
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

499,00 kr.

Beskrivelse

Chokolade Fontæne Mørk Knapper i 2,5 kg er det ideelle valg til at skabe en imponerende chokoladefontæneoplevelse ved specielle begivenheder eller festlige arrangementer. Disse mørke chokoladeknapper er specielt formuleret til brug i chokoladefontæner og sikrer en problemfri og smagfuld oplevelse.


Den mørke chokolade har en rig og intens smag, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne chokoladeelskere. Den har en silkeblød tekstur og smelter elegant på tungen. Chokoladefontænen får chokoladen til at strømme jævnt og smukt ned ad lagene, hvilket skaber en imponerende visuel effekt.


Disse chokoladeknapper er nemme at bruge. Du skal blot smelte dem i din chokoladefontæne og nyde den lækre chokoladestrøm, der vil glæde dine gæster. Du kan også tilføje forskellige frugt, kager eller snacks til at dyppe i chokoladen og skabe en forbløffende smagskombination.


Chokolade Fontæne Mørk Knapper i 2,5 kg er af høj kvalitet og er lavet med omhu for at sikre den bedst mulige chokoladefontæneoplevelse. De er perfekte til både professionelle cateringvirksomheder og private fester, hvor du ønsker at imponere dine gæster.


Forkæl dig selv og dine gæster med Chokolade Fontæne Mørk Knapper i 2,5 kg og skab en lækker og imponerende chokoladefontæneoplevelse. Nyd den rige og intense smag af den mørke chokolade og lad dig fortrylle af den smukke og flydende chokoladestrøm. Oplev en verdensklasse chokoladeoplevelse med disse mørke chokoladeknapper i din chokoladefontæne.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna