Indlæser...

Chateau COS ‘ D ESOURNEL - Saint Estephe 2017

Varenummer
674415
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

2.499,00 kr.

Beskrivelse

Chateau COS 'D ESOURNEL - Saint Estephe 2017 er en berømt rødvin fra Bordeaux-regionen i Frankrig. Denne vin er lavet af en blanding af Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc og Petit Verdot druer, som er kendt for at give en fyldig og kompleks smag.


Denne vin er dyb rød i farven med en intens aroma af modne bær, krydderier og en subtil antydning af egetræ og tobak. Smagen er fyldig og velafbalanceret med noter af brombær, sorte kirsebær, lakrids og en subtil antydning af vanilje og røg. Vinen har bløde tanniner og en lang og behagelig eftersmag.


Chateau COS 'D ESOURNEL - Saint Estephe 2017 er en vin af høj kvalitet og er perfekt til at nyde sammen med kraftige kødretter som oksekød, lam og vildt. Den kan også nydes alene som en særlig aften vin.


Samlet set er Chateau COS 'D ESOURNEL - Saint Estephe 2017 en eksklusiv og kompleks rødvin med en unik smag og en lang eftersmag. Den er et glimrende valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af Bordeaux-regionen og dens berømte druesorter.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna