Indlæser...

Champagneglas - SZ AUDIENCE (6stk)

Varenummer
9686
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 199,00 kr. Normalpris 220,00 kr.
Spar 10% (21 kr)

Beskrivelse

Smukt og elegant champagneglas

Når man ser champagneglas er det meget typisk, at de ligner hinanden på en prik. Og det er naturligvis også fint hvis man ønsker at have glas i en klassisk form, som ikke skiller sig for meget ud. Dette champagneglas SZ AUDIENCE er lidt anderledes da det har en slags fold på midten, som gør, at det får lidt karakter i forhold til andre champagneglas. Ofte er det til nytår, at man nyder et glas champagne, men der kan dog sagtens være andre situationer, hvor champagneglas er noget man bruger. For eksempel kan det være en god ide at servere champagne, hvis man skal fejre, at nogen har jubilæum eller lignende. For i sådanne situationer er det meget klassisk, at man har brug for champagne. De dejlige bobler gør, at humøret bliver lidt bedre og bekymringerne lidt mindre.
 
H: 214mm Ø: 67mm V: 250ml
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna