Indlæser...

Champagneglas Elegance 17 CL

Varenummer
684053
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

32,00 kr.
Champagneglas Elegance 17 CL er tilgængelig i intervaller af 6

Beskrivelse

Champagneglas Elegance i 17 cl størrelse er designet til at tilføje en elegant og sofistikeret touch til dine festlige øjeblikke. Glassets slanke og kurvede form giver en behagelig fornemmelse i hånden og fremhæver skønheden af ​​din champagne eller mousserende vin.


Med en kapacitet på 17 cl får du den perfekte portion til at nyde dine festlige drikkevarer. Glasset er designet til at bevare boblernes lethed og aroma, så du kan nyde hver eneste slurk med fuld smag.


Champagneglas Elegance er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer holdbarhed og modstandsdygtighed over for brud. Du kan bruge det igen og igen uden bekymring for skader eller slitage.


Den elegante og stilfulde udformning af Champagneglas Elegance gør det til et smukt tilbehør til enhver festlig lejlighed. Det passer perfekt til bryllupper, jubilæer, fødselsdage og andre fejringer.


Forkæl dig selv med Champagneglas Elegance i 17 cl størrelse og oplev den subtile elegance, det bringer til dine festlige øjeblikke. Uanset om du fejrer en særlig begivenhed eller ønsker at tilføje et strejf af raffinement til hverdagen, vil dette glas være et perfekt valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna