Indlæser...

Champagne Light Frosted 18 cl - Polycarbonat

Varenummer
682215
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.

Beskrivelse

Champagne Light Frosted 18 cl - Polycarbonat

Forkæl dig selv med vores Champagne Light Frosted-fløjter og løft din champagnenedlæggelse til et nyt niveau. Disse elegante glas er lavet af holdbart polycarbonat, der kombinerer stil og praktisk anvendelighed på bedste vis.

Den frostede finish tilføjer et strejf af sofistikering og elegance til glassene, hvilket gør dem til det perfekte valg til særlige lejligheder, fester eller udendørs begivenheder. Med en kapacitet på 18 cl kan de rumme den perfekte portion champagne eller mousserende vin.

Lavet af polycarbonat er disse glas splintfri og modstandsdygtige over for stød, hvilket gør dem til et sikkert og pålideligt valg både indendørs og udendørs. Du kan nyde din boblende drik uden at bekymre dig om glasset går i stykker.

Uanset om du fejrer en milepæl eller nyder en afslappende aften, er vores Champagne Light Frosted-glas det perfekte valg. Omfavn skønheden ved de frostede champagneglas og løft din drikkeoplevelse. Skål for uforglemmelige øjeblikke!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna