Indlæser...

Champagne køler - rustfrit stål, 36cm

Varenummer
9553
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

549,00 kr.

Beskrivelse

Rustfrit Stål Champagne Køler - Hold Din Champagne Kold og Frisk

Denne rustfri stål champagne køler er det perfekte tilbehør til at holde din champagne kølig og frisk. Med en længde på 36 cm er den rummelig nok til at rumme en flaske champagne og masser af isterninger.

Uanset om det er til en fest, et bryllup eller en morgenbuffet, vil denne champagne køler tilføje et elegant touch til dit bord. Den skinnende polerede overflade og det holdbare rustfri stål gør den både æstetisk tiltalende og praktisk.

For at nyde din champagne til fulde er det vigtigt, at den forbliver kold. Med denne champagne køler behøver du ikke bekymre dig om, at din champagne bliver lunken eller varm. Tilføj blot isterninger, og du vil kunne nyde kold champagne til den sidste dråbe.

Denne champagne køler kan også bruges til at afkøle andre mousserende vine, så du altid kan holde din vin kold og kølig. Med dens stilfulde design og praktiske funktioner er denne rustfri stål champagne køler et must-have tilbehør til enhver champagneelsker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna