Indlæser...

Champagne glas Klar 15 cl

Varenummer
679399
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

38,00 kr.

Beskrivelse

Champagneglasset på 15 cl, lavet af brudsikker polycarbonat plastik, er det ideelle valg til at nyde champagne uden bekymring for brud eller skader. Dette champagnekrus er designet til at give dig en autentisk glasoplevelse, samtidig med at det er holdbart og sikkert at bruge.


Med modellen CH15-T får du et champagneglas med målene 53 x 207 mm og en vægt på 73,67 gram. Det er produceret i Portugal og er CE-godkendt til fødevarebrug i Danmark, hvilket sikrer, at det lever op til høje standarder for kvalitet og sikkerhed.


Fordelene ved dette champagneglas er mange. Først og fremmest er det lavet af brudsikkert polycarbonat plastik, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om knuste glas og potentielle skader. Dette gør det ideelt til udendørsarrangementer, swimmingpools, strande, festivaler eller enhver begivenhed, hvor sikkerhed og holdbarhed er vigtige faktorer.


Selvom det er lavet af plastik, ser og føles dette champagneglas som et almindeligt glas. Det har en klar og elegant æstetik, der ikke går på kompromis med oplevelsen af at nyde champagne. Du kan nyde festlige anledninger og fejringer uden at gå på kompromis med stil eller elegance.


Et andet fordelagtigt træk ved dette champagneglas er dets isoleringsevne. Polycarbonat plastik holder på kolde drikkevarer i længere tid, så du kan nyde din champagne ved den perfekte temperatur. Det er også let at rengøre og kan genbruges mange gange, hvilket gør det økonomisk og miljømæssigt fordelagtigt.


Sikkerheden er også i fokus med dette champagneglas. Brudsikkerheden i polycarbonat plastik betyder, at der ikke er nogen risiko for skår eller skader i tilfælde af uheldig håndtering. Det er en pålidelig løsning, der passer til både private og kommercielle brug.


Tag dine champagneritualer til det næste niveau med dette brudsikre champagneglas af polycarbonat plastik. Du kan nyde dine bobler i stil uden bekymring for skader, samtidig med at du opretholder kvaliteten og æstetikken af traditionelle champagneglas.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna