Indlæser...

Champagne Flute - Polycarbonat

Varenummer
682191
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

25,00 kr.

Beskrivelse

Champagne Flute - Polycarbonat


Forkæl dig selv med vores Champagne Flute lavet af holdbart polycarbonat. Dette elegante champagneglas giver dig mulighed for at nyde dine bobler i stil uden bekymring for skår eller knuste glas.


Vores Champagne Flute i polycarbonat er perfekt til både indendørs og udendørs brug. Det er ideelt til festlige begivenheder, fester eller udflugter, hvor du ønsker at nyde din champagne i et sikkert og pålideligt glas.


Glasets klassiske design med en slank og lang stilk og en elegant fløjteform gør det til en fornøjelse at løfte glasset og skåle i stil. Den lette vægt gør det nemt at håndtere og servere dine bobler med elegance.


Forkæl dig selv og dine gæster med vores Champagne Flute i polycarbonat og nyd den ægte champagnestemning uden bekymringer. Gå ikke på kompromis med stil og sikkerhed, når du fejrer de særlige øjeblikke i livet. Skål og nyd dine bobler med stil!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna