Indlæser...

Champagne EPC Blanc de Blanc Brut VT 2016

Varenummer
681176
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 299,00 kr. Normalpris 399,00 kr.
Spar 25% (100 kr)
  • Pris pr. stk. v/6 stk.: 249,00 kr. . Spar 17%

Beskrivelse

Champagne EPC Blanc de Blanc Brut VT 2016 er en strålende udførelse af renhed og finesse, en sand hyldest til Chardonnay druen og Champagne-regionens unikke terroir.


Vinen præsenterer sig i glasset med en delikat gylden farve, prydet af fine, vedvarende bobler, der lover en forfriskende oplevelse. Aromaerne er komplekse og forførende, begyndende med noter af friske hvide blomster, grønne æbler og modne pærer. Hertil kommer finere nuancer af brioche, mandel og et strejf af honning, som vidner om vinen langvarige lagring på gærrester.


På ganen er denne Champagne en mesterlig symfoni af balance og elegance. Den sprøde syre møder den fine mousserende tekstur og skaber en levende, frisk smag. Frugtnoterne er tydelige og smukt integreret med hints af nødder, karamel og toast. Finishen er lang og mindeværdig, med et strejf af mineralsk skarphed, der tilføjer en ekstra dimension af kompleksitet.


Champagne EPC Blanc de Blanc Brut VT 2016 er ikke blot en vin, men en oplevelse. Dens dybde, finesse og sublime balance gør det til det perfekte valg til særlige lejligheder, men også til en simpel aften, hvor man ønsker at forkæle sig selv. Det er en vin, der skinner alene, men også kan ledsage en bred vifte af retter, fra skaldyr til hvidt kød og fin ost.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna