Indlæser...

Chai Tiger Spice, David Rio, 1,82kg

Varenummer
637641
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

439,00 kr.

Beskrivelse

David Rio Chai Tiger Spice - En Lækker og Velsmagende Chai-blanding

Denne lækre Chai Tiger Spice fra David Rio er en perfekt blanding af krydret te og cremet mælk. Med en vægt på 1,82 kg får du rigeligt med chai til at nyde i lang tid. Denne chai-blanding er ideel til at skabe en varm og beroligende drik, der kan nydes når som helst på dagen.

David Rio er kendt for deres høje kvalitet og autentiske smag, og denne Chai Tiger Spice er ingen undtagelse. Den er lavet med omhu og omhyggeligt udvalgte ingredienser for at sikre den bedste smagsoplevelse. Denne chai-blanding er perfekt til at forkæle dig selv eller som en gave til en chai-elsker.

Med David Rio Chai Tiger Spice kan du skabe din egen lækre chai-drik derhjemme og nyde den autentiske smag af krydret te og cremet mælk.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna